HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008.02.09. 14:39 rexter

Budafok - Ferencváros 0:3

Csapatunk ismét Budafokon lépett pályára a hátsó műfüvesen. A budafoki klub jól érzett rá, hogy szép napsütéses napon a Fradi ellen várható pár néző, így egy vizitdíj áráért belépőjegyet szedtek. Körülbelül 800 néző állta körbe a pályát.

Csapatunk

Sajnos annak ellenére, hogy papíron jóval gyengébb volt az ellenfél, mégsem tudtunk legalább megközelítően olyan szépen játszani mint a Nyitra ellen a második félidőben.

Elöl két idegenlégiós csatárunk kezdett Paul és Eduárd. Az első félidő első fele nem a Fradié volt, bár kisebb mezőnyfölényben játszottunk jópár gyors és szép kontrával az ellenfél veszélyes volt. Egy szöglet után lepattanó labda tisztán Njodjo elé került aki csúbyán eltörte a labdtá sajnos. Dragóner megsérült a félidő közepe táján egy kaounk előtti ütközés során. Helyére Szkukalek állt be, így Mátyus beljeb húzódott balbunkóból. Komolyabb helyzetei a Budafoknak voltak, egyszer nagy bravurral védett Zacsi.

Aztán végre Mátyus Jani rászánta magát lelkes biztatásunk mellett előreindult, egy kényszerítő után egy az egyben törhetett a kapura, de a Budafok -egyébként nem tehetségtelen- de bunkó nagydarab csapatkapitány középhátvédje a földre vitte Janit szabálytalanul. Azonban Kulcsár lendületből érkezett továbbvitte a lasztit és a ziccert kb 14 méterről szépen berúgta. Tehát Mátyus Jani szép előretörésének és Kulcsárnak köszönhetően vezettünk.

A második gólra sem kellett sokat várni, szépen inditották ismét Kulcsárt, aki kissé már kisodrodva az ötös bal sarkáról jobbal szépen visszavette és becsavarta a hosszúba, kettő null! A félidő hátralévő felében már joban játszottunk, nem volt helyzete a Budafoknak, nálunk Shaw szerzett majdnem gólt szépen húzott kapura egy előreadott labdát de sajnos mellé ment. Njodjot persze elég sokszor megtalálták a nézők, nem is ment túl jól neki. Mondjuk sajnos Shawnak sem, elég sok labdát elveszített, sokszor visszafele játszott, lesz ez jobb is remélem. 

Njodjo csúnyán elrontotta a kipattanótA második félidőben beállt az új igazolás Csiszár és Fülöp Noel is. Útóbbi elég érdekesen módon belső védőt játszott. Ennek ellenére a félidő elején egy szöglet utáni kavarodás után Fülöp kissé szerencsésen de gólt szerzett, így három nullra vezettünk már. Azonban különösebben jól nem játszottunk, hamar lement Lipcsei is, beállt Zsivó, Szalai, Bartha majd Jovánczai is. Csiszár elég bizonytalannak tűnt végig, be kell még illeszkednie, majd meglássuk mi lesz belőle, fizikailag nem rossz, de ez nem elég. Ja Baranyai az első félidőben egész jó volt. Deme próbálta főleg Lipcsei lemenetele után irányítani a csapatot, kisebb nagyobb sikerrel, illetve Zsivocky is beljebb játszott a szokásosnál. Fitos még megemlitem, sokat rohangált fel le a jobb oldalon, a mellettem álló hazai szurker kénytelen volt megállapítani, hogy sokkal jobb fizikailag, gyorsabb mint a hazaiak egyik nagy kedvence egy télleg tehetséges fiatal gyerek aki a balszélen próbálkozott.

Bartha kb. 20 percet kapőott, Jovánczai 15-t, sajnos nagyon formán kívül van, keveset mozgott, azt se jól :) Bartha próbálkozott volt pár szép csele, de annyira nem ment neki. A meccs vége felé két szegény budafoki tini is gólt szerezhetett ziccerből, de elbénázták. Jelezve azt, hogy a sok csere és a nem túl jó forma miatt a védelmünk eléggé ingatag volt.

Volt egykét parázs jelenet, Zsivocky majdnem összeverekedett bunkó védőjével, egy két rugdosodás ami nem volt szép. Aztán a meccs végén még nekünk volt egy nagy helyzetünk, Zsivocky hozta ki szépen a labdát és inditotta jól Barthát, aki azonban úgy gondolta, hogy a védőjét elküldi a susnyába egy szép sarokkal irányváltó csellel, de sajna a labda elakadt a védő lábai közt, így a helyzet kimaradt. Sajnos az inditásnál Zsivó kaphatott egy nagy rugást, lennmaradt a földön a meccset már lefujták de még ápolták egy ideig. Remélem sem az ő sem Dragó sérülése nem komoly.

No kb. ennyi, mondom nem játszottunk túl jól, elég sok helyzete volt a Budafoknak főleg gyors rövidpasszos kontrákból, kaphattunk volna 2-3 gólt könnyedén. Meccs legjobbját nehéz lenne megjelölni, Mátyus talán jobb volt az átlagnál és, Szukakelek sokszor elfutott baloldalt és Fitos is sokat melózott. Paul gyereke még a MU-nak szurkol

Hajrá Fradi!

1 komment

Címkék: fradi budafok


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr34332416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslye 2008.02.09. 19:14:48

Max. köszönet a tudósításokért és külön a képekért.
Remlem, h Te is "mindenhol ott leszel"!!!
:-)
süti beállítások módosítása