HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008.05.05. 14:43 rexter

Elhatárolódás a Njodjo körüli eseményektől

Mivel eddig sem az FSzSz sem az FTCPE szervezete nem határolódott el azoktól a magukat Fradi szurkolónak nevezett személyektől, akik a Tüzsér elleni győztes bajnoki meccs után verekedésbe keveredtek a Ferencváros játékosaival, így én most itt szerény formában de megteszem, legyen valami más nyoma is mint, hogy fórumokban páran elítéljük ezt.

Teljességgel elfogadhatatlannak és megmagyarázhatatlannak tartom azt, hogy amolyan vadnyugati önbíráskodás elvén Fradi sálba öltözött agyatlanok bemenjenek a Fradi öltözőjébe és ott szidalmazzák, gyalázzák játékosainkat. Erre nem mentésg a gyenge játék, nem mentség a kihagyott helyzetek, nem mentség az ügyetlenség. Hiszem, hogy a szurkolók azért vannak, hogy segítsék a csapatot, és hiszem azt is, hogy ezzel súlyosan ártottak a csapatnak. Egy kis gondolkodás és odafigyelés után régen meg kellett volna állapítani, hogy nem a játékosok felelősek egyedüliként a kialakult helyzetért. A szomorú valóság az, hogy ennyit tudnak. Ahogy egy nyomorékot aki bottal jár nem rugdosunk meg, hogy miért nem megy gyorsabban, ugyanúgy nincs jogunk egy játékost inzultálni amiért nem lövi be a helyzetet. Ennyit tud.

Könnyű a leggyengébbe belekötni. Könnyű egy ügyetlen feketét állanodan csak anyázni és szidni. Nehezebb már megtalálni azokat, akik felelősek azért, hogy idáig jutottunk. Mennyivel lenne nehezebb Furulyás és sleppje házába betörni és ott rombolni, vagy épp kisteleki és sleppjét megregulázni, mint beözönleni egy öltözőbe? Sokkal. Vagy mégse? Akkor miért? Akkor miért égetjük magunkat, kimegyünk 10.000-n egy Kecskemét elleni nb2-s meccsre, minket irigyel Debrecentől Sopronig mindenki, hogy aztán ismét és ismét lejárassuk magunk, magunkra fessük a táblát "Csürhe", és berohanva a pályára kecskeméti játékosokat kergessünk, betörve az öltözőbe Fradi játékosokat alázzunk? Csak mert gyengék vagyunk, csak mert erre tellik? Csak mert gyávák vagyunk, azért nem romboljuk porrá az MLSZ székházat, csak mert gyávák vagyunk, azért hagyjuk hogy dilettáns "apucikicsifia" Berki huszonéves taknyok irányítsák 109 éves Klubbunk? Inkább romboljuk a saját házunk, inkább romboljuk két tucat gólt szerző csatárt, inkább bele szarunk a saját házunkba, mindezt miért? Mert tehetetlen agyatlan barmok vagyunk, és gyengék, mert csak erre tellik? Igen.

Részemről a jobb érzésű Fradi drukkerek nevében elhatárolódom a pár tucat fős csürhétől, akik mocsokkal kenik be a Fradi címert. Innentől pár mondat törölve, mert csak.

8 komment

Címkék: verekedés elhatárolódás njodjo


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr84454968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bisi 2008.05.05. 14:54:10

Bravo! Így véded a vörös csillagot is, mi?

kamcsatka 2008.05.05. 15:17:30

Halk jajkiáltás ez, de valóban fontos, hogy minél többen elhatárolódjunk azoktól, akik maguknak akarják kisajátítani a Ferencvárost, azoktól, akik viselkedése, ideológiája köszönő viszonyban sincs az igazi fradizmus mondanivalójával.

Hack 2008.05.05. 15:23:36

Hogy jön ide a vörös csillag, te idióta?
Teljesen jogos a bejegyzés, nekem is tele a tököm ezekkel a civilizálatlan hülyékkel, akik lépten-nyomon lejáratják a normális Fradi szurkolókat. Persze Ndjodo tette is helytelen volt, de hihetetlen nyomás van rajta, holott ő legalább hajt, ahogy tud. Szégyen ez az egész mindnyájunkra nézve...

Turul 2008.05.05. 16:27:44

Elhatárolódom a sötét bloggertől, aki képes azt hazudni Ndjodo egyszemélyes ütéséről, hogy Fradi szurkolók "verekedésbe keveredtek a Ferencváros játékosaival". Bocsánatot is kérek tőle, mivel nem biztos, hogy egyszerre sötét és hazug. Csak lehetséges.

keménykalap és 2008.05.05. 17:19:48

korrekt írás, az utolsó bekezdésért kár.

leves 2008.05.05. 17:57:13

Na most ugye elhatárolódásról szólna az írás. Csakhogy az utolsó bekezdés ugyan olyan alpáristílust tükröz mint amitől a szerző próbál elhatárolódni. Érdekes!

antirexter 2008.05.05. 18:52:36

Az ilyen álszent rexter félék miatt nem szabad betiltani az abortuszt!!!

anon 2008.05.06. 10:37:06

"Részemről a jobb érzésű Fradi drukkerek nevében elhatárolódom a pár tucat fős csürhétől, akik mocsokkal kenik be a Fradi címert. "

csatlakozom!!!!

Üdv,
Zs
süti beállítások módosítása