HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2015.07.29. 14:28 kubatovicsmate

Jó tanács Zolinak

Szia Zoli! Régen együtt jártunk szakközépbe. Nem voltunk jó haverok, de azért ittunk párszor. Hallom valami lettél a Fradinál. Bár nem tudok róla, hogy bármilyen felsőfokú iskolát elvégeztél volna, de úgy látszik ez nem kell a Fradihoz. De csak az irigység beszél belőlem, ne haragudj, kérlek! Szóval mi van veled? Sokat hallok mostanában rólad régi ismerősöktől.

Láttam a tv-ben kiesett a csapat valami bosnyák klub ellen. Állítólag nagyon berúgtál és mérges voltál a csapatra és nem minden mondatod fért volna bele a FIFA "say no to racism" kampányába, hacsak nem mint ellenpélda. De tényleg, mi lesz most, Zoli? Pali elmondta minden évben a hófehér mosolyával - nem tudod a fogorvosa számát? - , hogy jön a csoportkör. Aztán minden évben kiesik a Fradi júliusban? Hát hogyan? A világ pénze nem elég? Zoli, te mennyi pénzt keresel egyébként? Közérdekú adat ez, nem? Na, mond el légyszi, nem mondom el senkinek! Jó húsban vagy, az látszik. Kicsit jobb formában voltál még az Újpest vizilaszti csapat játékosaként. Tényleg Zoli, miért nem az Újpestnél vagy? De mindegy, jól élsz, minden oké? Csajok, barátnő? Feleség, gyerek? Vannak? Nem voltál soha egy nagy nőcsábász, na de a Fradinál lenni, üvegfal mögött, az már valami, az már valaki, ugye? Biztos megnyílnak könnyebben a dolgok amiknek meg kell nyílnia!

funny-old-rich-guy-girl.jpgJaj, ez angolul van, Zoli

Kérdezem is ezt Zoli azért, mert hallottam a legsúlyosabbat, ezt a Kubatov felesége történetet. Láttam a Blikkben is a mai főcímet, hűha nagyon hatásos, röhögtem is magamban csak aláírni felejtették el: V.GY. Jól dolgoztok ti ott a Gyurival! Egyébként azt mondták nekem a haverok, te irányítasz valójában mindent. A te döntéseidre dühösek valójában a szurkolók. Kubatovot körübelül annyi érdekli, hogy petúniát vagy hortenziát ültessenek a Népligeti sporttelep bejárata mellé. Mégis a főnököd háza elé mennek zajongani a szurkolók? Zoli, hát miért nem hozzád? Mit szól ehhez Gábor? Örül neki, vagy szólt egy-két rossz szót neked? Más ostorával verni a csalánt, Zoli, ejnye!

Egyébként olvastam a napokban egy példázatot a menedzserekről. Angolul. Nem tudom, te beszélsz angolul? Kétlem, Zoli. Ezért lefordítom neked. Jaj, de nehéz lesz! Szóval a bullshit kifejezést ugye ismered? Tudod, arra mondják, mikor valaki dumál összevissza butaságokat, úgy téve, mintha azok okosságok lennének. Ez a bullshitelés. Na szóval! Egy pulyka beszélget egy bikával. A pulyka azt mondja, hogy bárcsak képes lenne felrepülni a fa tetejére. A bika azt mondja, hogy egyél egy kis bikaszart (bullshit! érted Zoli, ugye?) abban sok a protein, az majd felrepít a fára. A pulyka megfogadja a tanácsot, vesz magához egy kis bullshitet és fel tud repülni vele a fa első ágára. Örül neki nagyon! Másnap ugyanaz megtörténik, egy kis bullshit, és már a fa második ágára is fel tud repülni. A harmadik nap szintén, még egy kis bullshit, és már fel is repült a fa tetejére!
Ekkor meglátja ott egy vadász és lelövi a pulykát.

Mi ebben a tanulság? Az, hogy a bullshit magasra repíthet, de ott tartani nem fog.
Érted Zoli, ugye?

A Fradi legendáival egyébként jóban vagy? Jó kosztot főz nekik Mari néni a Népligetben? Mindenki elégedett, ugye? Nem nagyon halljuk őket felszólalni bármi ellen, gondolom nekik minden okés, finom a rántott hús, kellemes a rozéfröccs. Zoli, Zoli, ebben mindig remek voltál, jóban lenni azzal, akivel jóban kell lenni, haverkodni, ölelkezni, hogy mindenki lássa, te vagy valaki. Igen Zoli, vagy!

De, Zoli! Komolyan, így a végére, lassan lejár az ebéd időm. Mi bajod van? Miért jó ez az egész neked? Tudsz jól aludni? Mi történt veled, egyszer régen, ami miatt most ilyen vagy. Ki bántott? Elvette egy szurkoló a nődet? Csúnyát mondott rád valaki? Mi ez a nagy banát és dóh ami szép szemeidből árad? Megéri ez, ezért?

Zoli, egy baráti jó tanács! Távozz a Fraditól, nem kell ez neked.

1 komment

Címkék: fradi zoli


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr967663404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasárnapi húsleves (törölt) 2015.07.29. 14:37:42

3. bekezdés első mondatában: *halottam > hallottam
süti beállítások módosítása