HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2015.08.05. 09:24 kubatovicsmate

Gábor, Zoli, kit védetek és kitől?

No, szóval, Gábor, Zoli, akkor hogyan tovább? Látjuk a propaganda az pörög ezerrel. Minden kormány fényezésre jut egy Fradi bérletet vásárolj óriásplakát az országban. Mennyi? Több száz? Több ezer? Mennyibe került mindez? Hogy intéztétek ezt? Közös költségen, Viktorral? Olcsóbb volt csomagban? "Kétszáz kormány propaganda + kétszáz Fradi propaganda, mennyi lesz az? - 100 millió. Maradhat?" Én fizetem ezt is, ugye, mint rendesen bejelentett jómunkásember a nagy gonosz multinál, a jó adófizető. Vagy te fizeted a plakátokat zsebből, Gábor, Zoli, ugye nem? Bár tulajdonképpen olyan mindegy, hiszen én fizetlek titeket is Gábor, Zoli, ti közszolgák vagytok, a munkavállalóim. Ti belőlem éltek, mindketten! Hát csoda, ha néha mérges vagyok rátok?! A baj csak az, hogy nem tudlak kirúgni titeket :( Ejj, a rendszer rossz, rajta vagyunk, hogy ez változzon!

De sebaj, szóval azért ragadtam most ismét klaviatúrát mert olvastam, hogy a Vidi meccsre megállapodott a két Tábor, hogy majd együtt jó elszurkolgatnak, fradista és vidista egymás mellett. Örült a szívem. Persze pár percre rá az online jegyrendelés behalt, ahol szkenneletlen fradista - mennyire beteg ez a szóösszetétel, nem? ez is a ti SIKERETEK, Gábor, Zoli, - rendelhetett volna jegyet. Várható volt, működnek a Kádár apótól örökölt piros vonalak. Vagy persze lehet csak túl sok fradista akart hirtelen jegyet vásárolni a hazaiba és behalt a rendszer. Bár furcsa, hogy most, hajnali egykor sem lehet jegyet venni, nehezen hiszem, hogy a túlterheltség lenne az oka. De mindez teljesen lényegtelen. Tudjukki, tudjukmi. Jelentéktelenek vagytok. Nevetnek rajtatok a szurkolók, nevetnek rajtatok az embrek.  A V. Gyuri egyébként hogy van? Parkoló kftből a Fradiba ? :P Ejj ejj, ez annyira gagyi. Azért üdvözlöm a kis kopaszt, mondjátok meg neki, plíz!

A lényeg a lényeg. A Fradi szurkolói remekül elvoltak a holland ultrákkal. A bosnyák ultrákkal is. Most majd a Vidi ultrákkal is. Kicsit nehéz őket véresszájú elmebetegnek beállítani, nem? Vagy próbálkoztok még? Meddig? De tényleg, meddig akartok még mint Fradi vezetők a szurkolók ellen harcolni, he, Gábor, Zoli? Annyira nevetséges az egész. Tulajdonképpen kik vagytok ti? Ki vagy te, Gábor? Ki vagy te, Zoli? Legalább mutatkozzatok már be egyszer, könyörgöm, ha egy 1.6 milliós klubbot vezettek, ne legyetek már ilyen beszariak, tök ciki ez nekem, mint a munkaadótoknak! Műveletlen bunkókat fizetek, ugye nem? Zoli, tedd már föl az önéletrajzod a fradihura, szólj az M-nek, megoldja! Gábor, te is! Tiszteljétek már meg ezzel a szurkolókat, hogy bemutatkoztok! Ideje lenne! Mert addig nem tudok másra gondolni, hogy ha az univerzum skáláján a Fradi kap 100 pontot arra, hogy mennyire fontos, Einstein mondjuk 100-at szintén, akkor ti mennyit kaptok? 0.000000001? Sokat mondtam, azt hiszem. Szóval kik vagytok, ti, gyerünk, ne rejtőzködjetek!

zoli-gabor222.jpgÓriásplakát mindenhol

Nem kell válaszolnotok, igazándiból nem érdekel, semmi kedvem meginni veletek egy fröccsöt sem, rohadt savanyú lenne. Egy kérdésem mégis lenne hozzátok:

Kit védetek és kitől?

Ki miatt a sok elmebajos szabály, a szkenner, a kitiltások, a kártya, a kódex, a sok beteges agyszülemény?

A szurkolókat véditek a szurkolóktól? Ugyan kiket, kitől? A családokat a szurkolóktól? A szurkolóktól a családokat? De hát vicc az egész, hisz a szurkoló remekül megvan a szurkolóval, remekül megvan a családokkal. Remekül megvan a vérszomjas bosnyákokal, mindenkivel, csak titeket utál! Sőt, azt is elértétek, hogy az ellenfél szurkolóival is remekül megvan! Ja, ez volt a cél? Akkor elértétek! :) Gratulálok! De, ha mégse ez volt a cél, akkor mi? Vagy - azt csicsergik a madarak, akik köztetek ülnek, Gábor, Zoli, - többszázmilliós szkenner biznisz a lényeg? El akarjátok adni a Reál Madridnak? Hát teljesen hülyék vagytok? Szemberöhögnek! Csak megnézik a számokat! Akkor mit akartok, Gábor, Zoli? Nincs elég pénzetek? Komolyan, adjak nektek? Zsebből kifizetlek titeket! Egy perc alatt több pénzt keresek mint amit ti egész életetekben kaptatok nem az államtól vagy a "haveroktól". Szóljatok, adok, komolyan. Rátok nézek és sírok, és ti vagytok a Fradi vezetői, a világ bánata az egész!

Szóval igazából ki ellen ez a rengeteg szabály, a szkenner, a többszáz szeku? Egyszerűen nem értem, mert lassan eléritek, hogy mindenki haver lesz mindenkivel. Az újpesti és a fradista vállt vállra vetve fogja begyújtani a tüzeket és küld el titeket a büdös durva mamátokba. Szóval akkor ki ellen védekeztek? Ki ellen az állandó szervezkedés, a minden áron megakadályozaása annak, hogy szkenneletlen a Fradinak szurkoljon?

Az üres székeket féltitek a szurkolóktól?

Vagy magatokat féltitek, Gábor, Zoli? Ugye? :(

Nem kell! Ez a jó hír mára, nektek! Nem kell félnetek! Gábor, Zoli, Gyuri! Nem kell félnetek! Menjetek, és senkit nem fogtok érdekelni. A kutyát sem. Mondom, ha kell, adok pénzt. A Ferinek is, meg az embereinek is, igen! Csak menjetek végre.

2 komment

Címkék: kubatov fradi zoli


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr957680906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xclusiv 2015.08.05. 22:54:46

Előre leszögezem: nem érdekel a foci (mármint soccer, az amerikai focit szeretem), és különösen nem érdekel annak az a szürreális változata, amit magyarfocinak neveznek. Szóval szerintem - külső szemlélőként - objektív szemmel tudom nézni azt, amit az én adómból elkövetnek.
(Az egyedüli szubjektív elem csak az, hogy rühellem a fideszt, minden talpnyalójával együtt.)

És annak nagyon örülök, hogy - a post szerint - a tiszelt magyarfoci szurkolók jól kijönnek egymással, és semmilyen veszélyt nem jelentenek egymásra, így - vélhetően - a környezetükre sem. Az ún. nemszurkolókra.

Nagy eredmény ez néhány hét alatt.
Ugyanis pár hete még azzal szembesültem, hogy a rohamrendőrök nem engednek be a metróba, mert ott a csürhe közlekedik éppen. Nem fogod kitalálni: focimeccsre vagy focimeccsről, pontosan nem tudom mert nem érdekelt.
Nagyon örülök, hogy a mélyen tisztelt szurkolók és/vagy a hatóságok ezt a csürhét már helyre tették, így nem kell többet ilyesmivel szembesülnöm.

Mint ahogy azzal sem, ami szintén nem túl régen esett meg velem, amikor épp egy metrókocsiba szálltam volna be. De az ajtóban állt egy bizalomgerjesztő kinézetű szurkoló és azt mondta nekem: "ide nem akarsz beszállni". Mondta ezt egyik kezében sörrel, másikban egy égő cigivel, a nyakában pedig egy csapatsállal.
Nos, eltalálta ez békés szurkoló, tényleg nem akartam, látva a békés társait, és azoknak a, hát hogy is mondjam finoman, tevékenységét.

Más téma, a scanner.
Olvasom azt, hogy a szurkolók jól megvannak egymással, így nem gondolom azt, hogy azért nem akarják ezt, mert balhézni kívánnak a meccsen az ellenfél szurkolóival.
És azt is gondolom, hogy a saját csapatukkal sem akarnak kibaszni, szóval nem akarnak semmi olyat csinálni, amivel ezt megtehetik. Értsd: olyan tevékenységet folytatni a meccsen, amiért a csapat pénzbüntetést vagy zárt kapus meccset kapna büntetésként.
Szóval ha tényleg csak szurkolni akar, akkor hadd kérdezzem már meg: mi a baja a scanner-rel?

(Ami ott van és ki is van fizetve. Mert ha a jövőbeli költséges kiépítésről lenne szó (közpénzből természetesen), akkor még én is támogatnám, és hozzátenném azt, hogy aki közpénzt tesz a magyarfociba annak vágják le a kezét.
De hát mindez múlt idő, ott van az a szar, ki van fizetve.)

Szóval ha nem akar olyat csinálni, amiből kára származhat, akkor miért nem teszi oda a kezét?
Na ez az a kérdés, amire még sose sikerült választ kapnom.

És ne, senki ne jöjjön azzal, hogy privacy és egyebek, amikor a facebook-os profilképe a csapata logója, és egy olyan meccsre menne, amiről a tv közvetít, szóval simán arccal és csapatsállal a nyakában ott lehet a tévében...

Szóval miért?

rexter 2015.08.06. 09:23:23

@xclusiv: mert hol a vége? tegnap még csak kártya, ma már szkenner, holnap beültetett csip, holnapután 1984.

egy szaros focimeccsről beszélünk, nem az MNB széfjéről.
süti beállítások módosítása