HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008.05.13. 01:40 rexter

Fradi - Tököl 1-1

Nohát akkor egy kis beszámoló azért legyen már erről a csudálatos meccsről. Kis jókdevre derítő után egy negyed órával előbb odaértünk a stadionba. Igen kevés ember volt, de ami egyből feltűnt két sorral mögöttünk 2 miniszoknyás csajszi ücsörgött egyedül, szépek voltak. Becsülettel végignézték a meccset, ami igen szép teljesítmény, főleg úgy, hogy láthatóan nem pasival jöttek. Legalább a hangosbemondót úgytűnik megszerelték, jó hangerőn szólt a zene, és a kijelző is normálisabbank tűnt mint mostanában. Helyünkre könnyen leülhettünk mivel kevesen voltak. Kellemes tavaszi idő, furcsa mód viszonylag kellemes hangulat, a kilátogató pár néző csak meccset nézni és dumálni jött, izgulni már nem volt min.

Hát ilyen sszellemiségebne csordogált a meccs, igen langyos mederben. Rögtön az elején pár vígjátékba illő jelenet, Charlie Chaplin sem tudta volna viccesebben előadni az egyik tököli játékos labdával önfejenrúgó mutatványát. Vincze Ottó is egy klasszikussal jelentkezett jó csel, jó csel, jó lövés!!!..... bedobás! A csapatok becsülettel gyűrték egymást, amolyan lassított felvételen, ügyelve arra, hogy hiretelen és gyors mozdulatok, pontos passzok még véletlenül se borzolják a kedélyeket. Védőink és középpályásaink avval a szent elhatározással léptek pályára, hogyha elől van a labda, még véletlenül sem futhatnak a labdát birtokló játékoshoz 30 méterrel közelebb, nehogy az le tudja passzolni. Egyébként ezt szörnyű volt nézni, mennyire nem segítik egymást a játékosok. Mátyus nevettette meg ismét a közönséget, miután egy felpattanó labdába annyira sután fejelt bele, hogy avval szöktette a tökölit, na nem a Tökölit, akinek sikerült eltökölnie, de nem annyira hogy egy másik tökölinek ne legyen még lehetősége szintén eltökölni, de annak is sikerült, így nem lett gól. Mentségére szóljon Janinak, hogy valószínűleg a szemébe sütött a nap!

Elöl Shaw küzdött egyedül, teljesen reménytelenül, bár a felállás azt mutatta volna h Bartha is csatár, de vmiért inkább a szélen alibizett értelmetlenül, nem sok vizet zavarva. Hátul Csiszár baloldalt szörnyű volt mind mindig, mondjuk Vasasnál egy hajszállal jobb, de ez kb olyan, hogy most a hígfost vagy a keményfost eszed meg, válassz. Az első félidő egyetlen szép jelenete volt ahogy Fitos a 16-s jobb sarkáról ballal egy kipattanót egy érintés után iszonyatosan megküldte, úgy vágódott le a kapufáról, az év Fradi gólja lett volna. A csudálatos Njojdo nélkül egyébként sokkal vérszegényebbek voltunk elől, ez van.

A védelemben játszó fekáról az tűnt fel, hogy az egész meccsen Fitossal balhézott, hogy ő maradjon hátul mikor elől szabadot vagy szögletet rúgtunk, és majd ő megy fel. Amit nem teljesen értettem miért is van így, miközben Fitos mint láthattuk legalább rátudja küldeni rendesen a kipattanót, a fekától meg ezt nem várnám el, úgyhogy nem is értem mi a faszt hisztizett ezen állandóan.

A második félidő is tök ugyanolyan volt mint az első, alibizés, gagyiság. Nem azt mondom nem hajtottunk, mert az túlzás lenne, inkább csak azt, hogy ennyit tudunk. Aztán benyaltunk egy gólt, szöglet után befejelte egy tököli, megtapsoltuk. Csere, egy feka le, egy pedofil Muhamed próféta fan, Muhamed be, egyik kutya, másik eb. Kéőbb bállt végre két fiatal is, Kutasi meg Tóth. A második talán nem reménytelen eset, legalább próbált játékban lenni, Kutasiról sok nem derült ki, csak annyi, hogy képes megsérülni egy kis sprint után, így a végén csere híján 10 percet 10 emberrel nyomtuk. Szegény csávó biztos nem ilyen bemutatkozásról álmodott. Lipcsei számomra teljesen érthetetlenül végig elől játszott, amiben az volt a jó, hogy így labdát nem szerzett, viszont a támadásokat sem bírta segíteni. Nem értem, hogy a világ jobbik felén mondjuk egy Mattheus pályafutása csúcsán támado középpályás volt, ahogy lelassult ment egyre hátrébb, nálunk meg ez pont fordítva van. Sajnos.

Szalairól még pár mondat, ő egészen jó volt, a labda nem volt nála rossz helyen, de ennyire apró termettel nehezen lesz komoly focista. Mondjuk a végén azért csak összehozott egy gólpasszt Shawnak. Evvel vége is lett a mérkőzésnek, felálltunk és hazamentünk.

Hajrá Fradi!!

Szólj hozzá!

Címkék: fradi tokol


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr91465859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása