HTML

Ferencváros

Mi akkor is bajnokok leszünk, egész világ hogyha ellenünk!

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

2008.06.16. 20:32 rexter

Ligakupa? IGEN!

Bocs az ekezet nelkulisegert eloszor is.

Nos, az utobbi napokban tobb forrasbol es forumon lehetett olvasni arrol, hogy indulhatnank a Ligakupaban. A Papa FC honlapja eleve ugy szamolt be rola,hogy a Fradi biztos indul, mai ftc.hu kozlemeny szerint meg gondolkodik a rajta a nagyokos Berki meg Robinson.
A kulonbozo forumokon is kesre meno vitak vannak arrol, hogy induljunk-e. Ami valahol ertheto, mert az ember emocionalis leny, es a sokak altal csak kisteleki kupanak csufolt sorozat ellen agitalnak. Azonban en ezt nem tudom megerteni. Rl kellene vegre ettol vonatkoztatni, es nem mindent  a szarrago kisteleki szemevel nezni. Ki nem szarja le, hogy neki mi a jo, vagy mi a rossz?? A Fradinak mi a jo? Minnel tobb meccs, minnel tobb jatek, minel agyobb fejlodes!!

Nem kerulunk vissza az nb1-be gerinctelenul, onnan csak gerinctelenul zartak ki. Viszont a Ligakupa egy kivalo lehetoseg arra, hogy vegre elinduljuk felfele, de legalabbis ne novekedjen megtovabb a kulonbseg.

Mert nezzuk mi van most.
Fradi: 30 meccs az nb2-ben, plusz par meccs a kupaban. Es pont. Kb 35 meccs Fradi mezben. Telen meg bohockodunk edzomeccseken.

Nb1-es csapat: 30 meccs az nb1-be. Par meccs a kupaban. Korubelul 15-20 meccs a Ligakupaban. A tartalekcsapatok meccse az nb2-ben vagy nb3-ban, plusz 30 meccs. Ez korubelul 75-80 meccs!! Erzitek az oriasi kulonbseget??? Mennyire kurvara le fogunk maradni ha ez igy folytatodik???

Rengeteg fiatalunk az iden kolcsonben vagy vegleg elherdalva, nb2, nb3-as csapatokban jatszott, mert nem volt hely nalunk, nincs tartalek bajnoksag, nincs ligakupa. Igy a Fradi nevelesu fiatalok egyszeruen elzullenek, felprofi, vagy amator csapatok edzeseit latogatjak ket kocsmazas kozott!! Hol itt az elorelepes??? Nem lenne ezerszer jobb, ha a FRADI edzeseit latogatnak, komoly szakmai kepzessel, es hetvegente a FRADI mezeben lepnenek palyara, a Ligakupaban??? Fradi edzok keze alatt, szem elott fejlodhetnenek, kimehetnenk a meccseikre, es osszehasonlithathatnank hogy hogyan allnak fejlodesben a tobbi nb1-es csapathoz kepest. Probajatekosok, raklapnyi fekak, mindenki megmerethetne itt.

Allitolag jovore nem lesz intertoto kupa,igy a Ligakupa gyoztese mehetne Uefaba. De ha nem az sem baj. Egy megmerettetes, tevesmeccsek, nb1-esnek csufolt csapatok ellen, nem lenne ez a kibaszott meccsnelkuliseg, ez a teljes posvadas az nb2-ben, a fiatalok elrohasztasa mert nincs miert hol jatszaniuk. Konyorgom miert mondanank nemet, ne assuk mar mi is a sajat sirunkat!!

Es mindemellett egy csomo fradista nemet mondana erre, mondvan h kisteleki igymegugy. En ezt nem birom felfogni!!! Ki nem szarja le basszameg??!!!! Ki kell masznunk a godorbol, jatszanunk kell kurva sok meccset, vissza kell szereznunk a hirnevunket, de ez meccsek nelkul,Bbakta elleni rangadokkal, SOHA nem fog sikerulni!!!

Igenis induljunk a Ligakupaban! Berki, konyorgom ne baszd el!!

u.i.: ha az angolok nemet mondanak ra, az szamomra egyertelmu jele lesz, hogy leszarjak a focicsapatot, nem erdekul a fejlodes, nem erdekuk, hogy sok meccset jatszunk. Mert abban biztosak lehetunk, hogy az angolok biztosan nem azert mondanank nemet, mint egyes fradistak, kisteleki iranti dacbol. Ha ok nemet mondanak, az azert lesz, mert nem erdekuk egy nagyobb keretet fenntartatni, nem erdekuk fejleszteni a focit. Remelem - es szerintem - nem igy lesz. Amen!!

 

Hajra Fradi!!!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fradi.blog.hu/api/trackback/id/tr13524389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.MonteCristo · http://www.nejelenjenmeg.hu 2008.06.17. 05:39:51

Liga kupa semmi esetre sem!Minden fronton harcban allunk kistelekivel es bandajaval,velunk akarjak nepszerusiteni!Az nb2-ben egyebkent sem lesz annyi jatekosunk,mint egy nb1-es csapatnak.

Turul 2008.06.17. 08:32:07

NEM!
Kisteleki baromkodáésát nem legitimizálhatja a Ferencváros. Ha oda bemegyünk, akkor nem is lesz szükség ránk az NB1-ben!
Hiszen minden rendben, helyén van a Ferencváros.
A Ligakupában. Bornírt ötlet.
NEM A LIGAKUPÁRA!
süti beállítások módosítása